Alinuta Gorghiu a cazut in capcana la Chicago

4 feb.

alinuta.la.tribuna

Vin vesti din orasul gangsterilor, aka  lui Al Capone, sau mai nou Al-Bonica,

Fara sa isi dea seama, Alinutza cea naiva, sefa PNL, a cazut se pare in capcana intinsa de smecherul oradean, ajuns mare tepar peste ocean, Stefan Bonica, americanizat Steve. Acesta s-a folosit de ajutorul si relatia sa cu PNL-stul Ben-Oni Ardelean sa o aduca pe Alinutza la aniversarea ziarului copy-paste ( stiri copiate din ziarele din tara) Tribuna Romaneasca, fosta Romanian Tribune, ce si-a schimbat numele datorita litigiilor in care a fost implicat de-a lungu anilor. Acesta, pentru ca e respins de majoritatea comunitatii, incearca cu orice mijloace sa isi refaca credibilitatea pierduta dupa ce a tras numeroase tepe de-a lungul anilor. Metoda sa este aceea de a aduce politicieni din tara care sa-i spele putin din imaginea spalacita si sifonata in comunitate.

 

Bonica si Ardelean sunt amici de mai multi ani. Ben-Oni facilitand prezenta Alinutzei.

Indiferent de culoare lor politica(PDL, PSD, PNL)  omul s-a prostituat la greu pentru $$$$

Ce nu stia Alinutza e ca a cazut in cursa intinsa de un smenar si tepar care nu a tras  teapa doar romanilor din America ci si platitorilor de taxe din Romania.

Acesta a beneficiat, de prin 2010 incoace,  de zeci de mii de dolari, din banii luati de la Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni, cu toate ca avea datorii si era in procese cu bancile si companiile de credit americane sau celor care le daduse tepe financiare.  Cu toate astea nu a precupetit nici un efort sa minta in aplicatiile de finantare de la DRP, si, ajutat dupa nevoie de deputatul  Lubanovici Mircea, Eugen Tomac,  benOni Ardelean, sau Cristian David, a reusit sa incaseze zeci de mii de dolari facand fals in declaratii ca ziarul sau si familia nu au probleme financiare. In realitatea omul era plin de procese.

Pentru si mai multe detalii si dovezi dati clik aici:

https://mitocanii.wordpress.com/2013/04/28/steven-bonica-cand-ceea-ce-vezi-nu-e-ceea-ce-pare/

sau aici

https://mitocanii.wordpress.com/2013/07/05/o-manipulare-grosolana/

Dovada ca individul sta prost la capitolul credibilitate, este boicotul comunitatii romane din Chicago la mai multe evenimente organizate de acesta, in special unul   din toamna cu ocazia deschiderii noului sediu, unde a cam batut vantul in sala. Pentru ca a fost de rasul curcilor nu a publicat nimic in editia ziarului, dupa esecul acelui eveniment. Noroc ca unii au facut poze pentru istorie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: